Våre tjenester

NPM Service AS leverer tjenester innen sveising av PE, stål, aluminium, samt service av mekanisk utstyr, og salg av servicedeler og pumper til alle formål.

Kontakt oss

Sveising

NPM Service utfører sveising av PE både  med elmuffer, speilsveising, og ekstrudersveising. Vi utfører speilsveising opp til ø1200mm, og elmuffesveising inntil ø2500mm. Vi fabrikkerer også konstruksjoner i PE etter ønske.

NPM Service utfører sveising i alle ståltyper og aluminium, både vedlikeholds sveising og fabrikkering av konstruksjoner.

Service

Våre operatører har lang fartstid innen mekanisk vedlikehold, og har høyt fokus på effektivitet og HMS. Vi utfører service og vedlikehold på alt av mekanisk utstyr. Slik som gir/vekselkasser, elmotorer,  ventiler, pumper og  øvrig utstyr til både industri hav-og landbruk.

Vi har personell som er godkjent for å koble til og fra elektrisk utstyr. Dette er en tjeneste vi yter slik at oppdragsgiver unngår å tilkalle ekstern kompetanse for dette, og jobben får mer flyt og effektiviteten opprettholdes.

Utleie av utstyr

Lensepumpe for overflatevann

Har du problemer med vann i hagen, i grøfter, kjellere etc.? Vi leier ut bensindrevet pumpe som tar partikler opp til 30mm. Den er selvsugende opp til 6 m og har løftehøyde til 25m.

 

 

Laseroppretting

Vi utfører laseroppretting av maskiner og utstyr ved bruk av Easy Laser. Laseroppretting av roterende utstyr gir best mulige vilkår for trygg og sikker drift på driftskritisk utstyr. Dette minimerer vedlikeholdskostnadene for dere som kunde, da utstyret driftes optimalt mtp. slitasje på lager og koblinger i maskinen.

Spyling av rørgater

Spyling av rørgater gjøres primært mot havbruksnæringen, dette for å rengjøre innløpsrør mm. for å begrense groe i rørene slik at vilkårene for renest mulig vann alltid er tilstede. Utstyret vårt drives av egen energikilde, og trenger ikke vanntilførsel forutenom en vanntank, innsjø, hav, eller en bekk/elv med grei vannføring da spylerutstyret er selvsugende.

Vi spyler også opp tette avløp både for privatkunder og offentlige kunder

Vi sender deg gjerne et godt tilbud

Kontakt oss for å få tilsendt et uforpliktende tilbud på tjenesten du trenger utført.

Kontakt oss